Солістка групи "НеАнгели", українська співачка Слава Камінська нещодавно розлучилася зі своїм чоловіком відомим пластичним хірургом Едгаром Камінським. Однак у своєму Instagram співачка не коментує цю подію, зате публікує красиві кадри зі свого особистого і творчого життя.

Так, в цей раз Камінська показала гарний кадр, який, мабуть, був зроблений на благодійному аукціоні, який влаштовувала дочка екс-нардепа Михайла Добкіна Алла. На вечірку Слава прийшла в довгому бежевому платті з чорним мереживним декором, поверх якого накинула чорний піджак. Шанувальники жартують, що на цьому знімку Камінська схожа на ляльку Барбі. Одним словом, байдужим не залишився ніхто.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.