Знаменита 27-річна співачка Селена Гомес відчуває напади смутку через весілля свого колишнього бойфренда Джастіна Бібера. Так, буквально через пару годин після публікації перших офіційних фото з одруження співака вона розмістила в Instagram селфі, на якому відобразила себе в ліжку, сховалася під ковдрою і без найменших слідів косметики.

При цьому, Селена виглядає на це знімку абсолютно нещасною і пригніченою. Довершила картину підпис, зроблений Гомес, під знімком. Вона говорить: "Ось така я тепер весь час…".

Фанати Гомес вирішили, що у співачки, яка в минулого року вже лікувалася від депресії, трапився рецидив її хвороби. І пов'язаний він, швидше за все, знову з весіллям Бібера.

Адже і в минулого року Селену попала в клініку незабаром після того, як стало відомо про те, що Джастін перейшов в статус одруженого чоловіка, зареєструвавши свій шлюб з Хейлі Болдуін відповідному офісі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Подруги співачки стверджували, що вона була приголомшена цією звісткою. Селена не могла повірити, як Джастін, роман з яким тривав у неї майже чотири роки, зміг так швидко її забути. Адже вони розлучилися всього за півроку до того, як Бібер назвав своєю дружиною іншу - Хейлі.

Нагадаємо, українська Бібер любить дівчат постарше: Микита Ломакін розповів про переваги.

Як повідомляв "Знай.uа", весільні фото Бібера і Болдуін: вартість розкішної сукні, діаманти і таємні знаки.

"Знай.uа" писав, що продюсер Open Kids розповів, як стати новою учасницею колективу.