Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що успішно робить на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила дуже незвичайне відео, анонсувавши нову композицію під назвою "Луна", яка вийде вже 10 листопада. Так, артистка показала в Сторіс кадри зі зйомок кліпу, розповівши цікаві факти.

Як виявилося, "Луна" - перша режисерська робота Аліни. Гросу провела в крижаному басейні 9 годин підряд і навіть переодягалася у воді. Також дівчина пояснила містичну назву "Луна", порівнявши місяць з символом самотності. Втім, навряд чи варто бачити в треку натяк на погані відносини з новоспеченим чоловіком Олександром, адже в одному з постів сама артистка відзначала, що вони послухали пісню "разів 100".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.