Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила в Сторіс трепетне спільне фото з маленьким сином Іваном, нарешті повернувшись додому після роботи. Так, артистка ніжно обняла їх з Юрієм Горбуновим дитину, проте так і не показала його обличчя громадськості.

Варто відзначити, що Осадча також приховує обличчя маленького Івана на всіх сімейних фото, які можна побачити в її аккаунті. Через це багато шанувальників засуджують артистку, однак є й люди, які поважають вибір Катерини, підтримуючи маму двох синів (старшому, Іллі, нещодавно виповнилося 17 років).

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.