Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала в бежевому тренчі і тоненькій маєчці на голе тіло, доповнивши образ ніжним нюдовим макіяжем. Так, артистка представила довгоочікуваний фанатами альбом "За мрією", в який увійшли свіжих 10 авторських пісень.

"Цей день настав! 🦋
Я дарую вам мій новий альбом #ЗаМечтой.
Сьогодні мені як ніколи хочеться ділитися всім, що я відчуваю. Дуже хочу, щоб ви відчували легкість і щастя, слухаючи мої пісні.
Знаю точно, що музика – ті ліки, які здатні зцілювати, давати людині сили і надію.
#ЗаМечтой вже доступний на всіх цифрових майданчиках.
Вмикайте альбом, закривайте очі, відчуйте настрій кожної пісні... І просто слідуйте за своєю мрією. Частинка мого всесвіту тепер в кожному з вас!", - поділилася радістю Лорак. Багато шанувальників вже встигли послухати альбом, назвавши його дуже "щирим" і подякувавши Кароліні.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.