Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала на чорно-білому кадрі з новим коханим, саундпродюсером Black Star Inc., 26-річним Єгором Глібом. Так, артисти ніжно трималися за руки, примірявши оверсайз вбрання.

"🦋", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери взялися коментувати, але їх думки явно розійшлися: "найулюбленіші❤️ Щастя вам і любові!🙏 Ми вас дуже любимо😘", "дуже дуже красива пара❤️❤️❤️❤️❤️🔝🔝🔝🔝🔝. бажаю щастя всім серцем💖🌹🙏", "Кароліна,що з твоїм смаком??? Одноманітний, об'ємний, чорний одяг???", "Життя налагоджується", "Головне, що Ви щасливі🙏", "Може у хлопця остеохондроз? Тому у нього спина не розгинається? Тому у нього не піднімається голова?", "Як два бомжі... 🧙‍♀️🧙🏾‍♂️😍", "Хто з них Ані Лорак?😁😁😁".

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.