Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала в широкій чорній футболці, представивши свій новий альбом "За мечтой". Так, артистка поцікавилася у шанувальників, яка ж пісня сподобалася їм найбільше, однак вони помітили дещо ще.

"Читаю ваші коментарі про новий альбом #ЗаМечтой. 🙌🏻 Спасибі, що так відчуваєте мене! ❤️", - поділилася емоціями Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Блін а що з нею,опухла", "вона вагітна.100000%", "Обличчя таке надуте, живого місця немає, як російська матрьошка", "Після попереднього альбому це не крок назад... Це величезний стрибок...в безодню.", " Кароліна переборщила з ботоксом і силіконом, втрачає індивідуальність", "Господи, що ж у них з обличчями після ботокса, мало того, що всі на одне обличчя, так ще й вид бухариків((( а така гарна дівчинка.. Була.".

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.