Альона Омович – 24 річна дівчина, яку у соцмережі Instagram охрестили українською Кардашьян. А все через те, що модель деформувала свою зовнішність пластичними операціями, чого абсолютно не соромиться. Як розповідала сама Альона, вона зробила ринопластику, накачала губи і груди, а нещодавно вставила імплантати ще й у сідниці.

Альона активний користувач Instagram, де демонструє перероблене тіло у відвертих вбраннях. І цей раз не став винятком, дівчина опублікувала вульгарний знімок, на якому позує в дивній позі і показує непристойний жест. Дівчина вийшла на прогулянку в коротких білих шортах і короткому топіку, поверх якого накинула чорну кофту. При цьому з наряду ледь не вивалюється силіконовий бюст.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.