Телеведучий і журналіст Отар Кушанашвілі прокоментував історію навколо актриси і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк. Про це він повідомив в передачі "Ты не поверишь!".

Так, журналіст сказав, що йому страшно спостерігати всю цю метушню та істерію навколо актриси. Кушанашвілі вважає, що потрібно залишити в спокої Заворотнюк.

"Лікування має відбуватися без нашої балаканини", – зазначив шоумен.

Також Отар повідомив, що від кожного прочитаного заголовка новин про актрису впадає в шок.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я можу бути єрником і дурня валяти, вибігати на футбольне поле, битися в нічних клубах, але важко хворої людини треба залишити у спокої. Їй боляче. Складно уявити собі жах, в якому живе ця сім'я. Краще вбийте мене, але не змушуйте брати участь у цій вакханалії", – заявив він.

До того ж, журналіст зізнався, що бажає якнайшвидшого одужання Заворотнюк.

"Взагалі жінка не повинна вмирати. Красиві люди не повинні помирати. І некрасиві люди не повинні помирати. На цьому все. Не беремо участь в балачках. Не будемо цю сім'ю чіпати більше", – сказав він.

Нагадаємо, що шанувальники онкохворий Анастасії Заворотнюк знайшли на її сторінці старі кадри і не змогли тримати сльози.

Як повідомляв портал Знай.ua, здоров'я "Моєї прекрасної няні" Анастасії Заворотнюк, якій діагностували рак головного мозку, прокоментувала лікар.

Також портал Знай.ua писав, що організатор поїздки актриси Анастасії Заворотнюк у Вірменію, Ізабелла Пирози, розповіла, як провела час із зіркою навесні.