Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість позувала в абсолютно новому образі перед своїм шоу "Діва" в місті Ступіно, примірявши чорну футболку-оверсайз, завужені спортивні штани і масивні кросівки. Так, артиска кардинально змінила стиль після того, як почала зустрічатися з 26-річним саунд-продюсером Black Star Inc. Єгором Глібом.

"💥 Сьогодні знову разом! #шоудива #ступіно", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Навіщо так фотошопити обличчя? Ти і без цього красива!", "Навіщо ви змінили образ? Зараз ви постійно у молодіжному безформному одязі, навіщо????", "І що ти з себе показуєш?!....сільські гопніцькі понти", "MDMA ? Здивований що така футболка на Вас", "Кароліна, навіщо ви стали так обробляти фото..", "Стала як порцелянова лялька, втратила всю індивідуальність..".

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.