Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість позувала в дуже незвичайному вбранні, анонсуючи новий пікантний кліп на пісню "Мы нарушаем". Так, артистка приміряла коротеньку білу сукню-халат з глибоким декольте, високі ботфорти і футуристичні прямокутні окуляри, засвітивши досить відверті моменти.

"#МыНарушаем 🦋", - лаконічно підписала Лорак. Фолловери взялися коментувати: "Я вас шалено люблю💖💖 але останнім часом з вами щось не те. Ви мені когось нагадуєте, але я не в'їжджаю кого🤔🤔 ви це все для того, щоб відповідати Єгору? Не варто!!!!", "Нащо зображати Кардашьян , своєї особистості зовсім немає", "Кароліна,ви втратили себе,де Ваш голос,що з піснями?😢", "На Кім Кардаш схожа)", "По бєспрєдєлу(((( щось якось мімо...", "Красива не сперечаюся!! Але не натуральна, вже надто накачена ботоксом філерами, штучна .Але!!!!!!! артистка!!!😘".

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.