Популярний український музикант Дмитро Шуров (Pianoboy) розповів, як молоді виконавці на початку 00-х підкорювали столицю і як курйозна історія з пивом допомогла йому досягти творчих висот.

Невелику історію зі своєї молодості Шуров опублікував на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, у студентські роки, в пострадянський період, стипендії не вистачало ні на що. Для того, аби підзаробити, він виступав 2-3 рази на тиджень у барах:

"Єдине, що я вмів на пристойному рівні - грати на піаніно. Джазові кола, в яких я тоді обертався, допомогли мені влаштуватись грати 2-3 рази на тиждень у богемному барі "У Еріка" на Льва Толстого (хто пам'ятає?)". Дмитро Шуров

Pianoбой (Дмитро Шуров), екс-піаніст гурту "Океан Ельзи"
Pianoбой (Дмитро Шуров), екс-піаніст гурту "Океан Ельзи"

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Pianoboy розповів, що тоді заклад дозволяв музикантам випити один бокал пива за вечір, тому йому доводилося купувати алкоголь у кіоску, проносити в рюкзаку й підливати собі весь вечір. Через пиво, одного разу, Шуров залишився без роботи:

"Одного разу я уронив рюзкака на підлогу, й всі 3 пляшки розбились, створивши велику калюжу пива на підлозі. Афера була розкрита й більше мене грати до Еріка не запрошували..." Дмитро Шуров

За словами Дмитра, саме у цей час, за неймовірним збігом обставин, його помітив Юра Хусточка та запросив на репетицію з молодим гуртом "Океан Ельзи".

Я вступив у Київський лінгвістичний університет в 1999 році. Як всім студентам пострадянського простору стипендії не...

Geplaatst door Pianoбой Дмитрий Шуров op Woensdag 16 oktober 2019

Нагадаємо, Ахтем Сейтаблаєв: "Захар Беркут" став для мене дуже важким випробуванням”.

Як повідомляв Знай.uа Кароль, Вакарчук, Саніна не повелися на рублі: хто з українських зірок принципово не виступає в Росії.

Знай.uа писав, історичний екшн "Захар Беркут": легендарні "Океан Ельзи" презентували офіційний саундтрек.