Ведучий Нового каналу Сергій Притула розмістив жартівливе відео на своїй сторінці у Facebook і попросив своїх підписників дати йому пораду. Проблема шоумена полягає у непорозумінні із дружиною.

Сергій Притула пояснив, що вкладав свою доньку спати, розповідаючи їй казки та історії. Проте сюжет оповідання не сподобався його дружині Катерині. Через це і виник сімейний клопіт.

Сергій Притула

"Маю невеличкий клопіт. Трошки сперечаємося з дружиною. Мені треба, щоб ви нас якось розсудили з нею, чи що", - пожалівся Притула. Сергій Притула

За словами ведучого, дружина звинуватила його в тому, що він практично "знищив улюблених героїв дочки". В результаті Сергій Притула розгубився і вирішив записати коротке відео для своїх фанатів.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Сергій Притула та Варяти шоу

Ведучий розповів про що була його оповідь: казка була про принцесу, яка з'їла отруєне яблуко, подароване злою відьмою. Та не все так просто складалося у казці – далі сюжет ставав все більш складним та заплутаним.

Такий от клопіт наніч!

Geplaatst door Сергій Притула - офіційна сторінка op Dinsdag 15 oktober 2019

Виявилося, що раніше чаклунка забрала це яблуко у слоненяти, якого згодом продала в рабство. Слоник фрукт прокляв, а принцеса, з'ївши його, засіла в туалеті на 33 роки. Допомогти нещасній зміг тільки братик свинки Пеппі Джордж, який поцілунком повернув її до нормального життя. Проте, доля у Пеппи і Джорджа була невеселою – король засмажив обох на Великдень.

"Я вже не знаю, які казки розповідати дітям", - розгублено сказав Сергій. Сергій Притула

Нагадаємо, раніше Притула жорстко посварився з дружиною екснардепа

Як повідомляв портал "Знай.ua", Степан Казанін зізнався у недитячих забавах в шкільні роки

Також "Знай.ua" писав, що Притула розповів, як дружина реагує на його жарти