Популярна українська співачка Maruv свого часу виграла Нацвідбір на Євробачення, але так і не поїхала через скандал навколо виступів у Росії. Втім, темпераментна артистка зі своїм балетом продовжує виступати у московських клубах і не тільки. Цього разу Анна Корсун (так насправді звуть співачку) у соцмережі Instagram похвалилася, що виступила в білоруській столиці Мінську.

Так, в соцмережі Maruv показала гарячий знімок зі свого концерту в Мінську, на якому її і балет можна побачити в чорно-білих латексних нарядах. Дівчата буквально оточили співачку, згинаючись в різних позах в різні сторони. У підписі до фото Анна написала: "Мінськ спасибі за це свято! Ви такі яскраві, гучні, красиві. Це був один з найяскравіших концертів для мене". Шанувальники в захваті від нового фото зірки і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, MARUV зробила жорстку заяву з приводу Євробачення, не це хотіли почути від неї українці.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Полякова грудьми встала за MARUV.

Також портал "Знай.uа" писав, що організатори Євробачення пообіцяли жорстке покарання для України за витівки MARUV.