Популярний український співак і телеведучий Володимир Дантес, який є чоловіком співачки Наді Дорофєєвої, часто радує публіку в Instagram епатажними витівками. І цей раз не став винятком – Вова показав у соцмережі незвичайний знімок, який був зроблений на сцені "Ліги сміху".

З підпису до фото стає зрозуміло, що Дантес став зірковим гостем і виступив на сцені гумористичного шоу за команду "Дніпро". На фото Володимир позує в ажурній білій сорочці зі спущеними штанами і в золотистих трусах. У підписі до фото артист написав: "Сьогодні, з командою Днепр @ligasmeha буде дуже весело. Вмикайте @1plus1_ua і точно будете сміятися. Гарної п'ятниці!". Шанувальники не залишили без уваги нову публікацію артиста.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.