Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вкрай розчарувала фанатів новим фото. Кардинальні зміни зовнішності виконавиці не на жарт налякали прихильників, які в пух і прах рознесли нову обкладинку глянцевого журналу із зображенням Лорак.

Зірка опублікувала на своїй сторінці в Instagram фото обкладинки російського журналу ОК!, проте щось пішло не так.

Здається, прихильники Лорак перебувають на піці злості, адже такої кількості негативних коментарів годі шукати.

Підписники вважають, що нова зачіска артистки зовсім їй не личить, а захоплення "улучшайзингом" зіпсувало зовнішність Кароліни. Фани не впізнають ту чарівну дівчину, яку вони полюбили багато років тому, адже Лорак більше на себе не схожа.

Робота візажиста і стиліста також була нещадно розкритикована. Особливо прихильникам не сподобалися брови, що летять в різні боки, та й за весь look в цілому.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Ані Лорак

Підписники зірки залишили сотні негативних коментарів, публікуємо деякі з них:

"Скільки ботокса і фотошопу...", "Ви дуже гарна, але шкода, що все менше стаєте на себе не схожою... Ваш природний носик вам личив набагато більше", Що ж ви з собою зробили? Ви не схожі на ту ніжну Ані Лорак", "Шкода, але зіпсувала себе... Недавно дивилася інтерв'ю по Муз ТВ з нею... Ну навіщо так себе спотворювати? Де ваш розум?", Чому вона робиться все страшніше", "Зробила рот іншої людини".

А ще артистка позувала в одному тільки махровому халаті з чашкою кави, а ось шанувальники помітили сліди фотошопу: великий палець на нозі виглядає дуже ненатурально.