ФБР США підозрює у належності до банди вбивць сценариста, продюсера і актора культового серіалу "Бригада" Олександра Іншакова. Його вважають главарем банди на прізвисько "Іншак". Таке повідомлення з’явилося в мережі.

Повідомляється, що кілери "Іншака" отримували від мафіозі В'ячеслава Іванькова, більш відомого, як "Япончик" по $ 100 тис щомісяця. Після цього Іншаков став співаком і записав альбом начебто на гроші, зароблені з чеченськими колекторами.

Олександр Іншаков

Саме за його наказом охоронці сенатора Умара Джабраїлова вимагали $ 2 млн у дружини парламентарія Михайла Капура, московського нотаріуса Ольги Капур. У замовленні злочину підозрюють члена Ради федерації, батька співачки Алсу і віце-президента "Лукойлу" Раліфа Сафіна.

Крім того повідомляється про війну між Олександр Іншаковим та сенатором Андрієм Клішасом, які не поділивши мільярдний ринок розплідників, виставок і сертифікатів породистих псів. Партнером "Іншака" називають тричі судимого Володимира Голубєва, відомого як "Бармалей". Разом вони керували Російською кінологічною федерацією.

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Олександр Іншаков

Повідомляється, що Іншаков обзавівся надійним захистом в особі бізнес-партнера Тетяни Навки, дружини чиновника Дмитра Пєскова.

Допис у мережі

Нагадаємо, раніше зірка "Бригади" спростував чутки

Як повідомляв портал "Знай.ua", Іншакова госпіталізували у важкому стані

Також "Знай.ua" писав, що у відомого актора "Бригади" поліцейські забрали пістолет