Як відомо, у світі все більше і більше популярності почав набирати тренд, який пропагує природну красу. Відтак, до нього приєдналися і деякі знаменитості, які почали приймати себе справжніми і відмовилися від препаратів для омолодження та ботексу.

Ось, список голлівудських актрис, які вирішили бути справжніми:

Камерон Діаз

Ще раніше знаменитість розповіла, що пробувала ботокс, який змінив її обличчя - не в кращу сторону. Відтоді Діаз ним не користується.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Кім Кардаш'ян

В одному з епізодів сімейного шоу "Сімейство Кардаш'янів" Кім спробувала ботокс. Однак, після того, коли в неї з'явилися синці під очима, знаменитість вирішила більше не користуватися ним.

Ніколь Кідман

Також прихильницею ботексу була й Кідман, але після багатьох років його використання вона вирішила відмовитися від ін'єкцій.

Хлоя Кардашьян

Балувалася не тільки ботексом, а й ін'єкціями для омолодження і Хлоя. Про те через деякий час вона зрозуміла, що "вони не працювали на ній".

Памела Андерсон

Також користувалася ботексом і відома сексуальна актриса, яка попри свій вік і досі ловить погляди численних чоловіків, Памела Андерсон. Щоправда, після процедур знаменитість вирішила, що хоче залишитися натуральною.

Джессіка Сімпсон

Зізналася про використання філерів і знаменитість Сімпсон. Протягом декількох років вона наповнювала їм губи, однак, пізніше відмовилася в користь природної краси.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.