Наречена колишнього віцепрем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь працює телеведучою програми "Аферисти в сітях" на Новому каналі. Дівчина активний користувач соцмережі Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото з особистого життя. І цей раз не став винятком – зірка показала кілька кадрів з автомобіля і поскаржилася, що застрягла в заторі.

На першій фотографії можна побачити ноги Олени-Крістіни – вона сидить за кермом авто, а у неї між ніг лежить упаковка чогось їстівного. Дівчина їде на роботу в коричневих штанях та синій в горошки блузі, поверх якої накинула бежеву курточку. На другому фото Крістіна вже зняла себе на селфі-камеру, вона мило посміхається, і це зранку. У підписі до фото Лебідь написала: "Спасибі ранковим заторам – відмінно поснідала. До речі, з лушпайками навіть смачніше".

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив у лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що покалічену наречену міністра Розенко взяли під охорону.