Джастін Бібер офіційно одружився на Хейлі Болдуін ще у вересні минулого року, але торжество в честь цієї події зірки влаштували тільки зараз. Свято було організовано в п'ятизірковому готелі в Південній Кароліні, 30 вересня. Незважаючи на те, що з моменту незабутнього торжества пройшов майже місяць, парочка продовжує викладати трепетні знімки в Instagram, особливо багато фото з'являється на різних фан-акаунтах закоханих.

Варто нагадати, що розкішне весільне плаття Хейлі Болдуін від американського модельєра Вірджіла Абло, художнього керівника культового бренду Louis Vuitton. Для церемонії модель вибрала відразу дві обручки з діамантами Tiffany Soleste — вартістю 3125 і 2150 доларів, а от чоловік Джастін образ кільце скромніше, Tiffany Classic за 950 доларів.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще