Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім недавно знаменитість виставила кумедне фото з маленьким сином Іваном, якого кружляла серед осіннього листя в парку. Так, артистка все ще не показує обличчя їх з Юрієм Горбуновим дитини громадськості, однак такі знімки захопили шанувальників.

"Осінніх радощів не буває забагато :)", - трепетно підписала Осадча. Фолловери залишилися в захваті: "Ось так виглядає щастя💜🍁", "Гарний відпочинок з синочком , у осінню погоду , клас 🍂❤️", "Це так ніжно і зворушливо 👌", "Щастя і здоров'я. З води і роси Вам! І золотих емоцій.🍁🍁🍁", "Клас 🙌. Час з дитиною це завжди позитив. І неважливо які справи, проблеми та турботи все відходить на задній план 😊🍂".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.