Популярна російська актриса Христина Асмус, яка є дружиною відомого коміка Гаріка Харламова, обожнює увагу публіки і активно підігріває інтерес до своєї персони у соцмережі Instagram. Дівчина часто радує шанувальників яскравими постами, і цей раз не став винятком – зірка показала миле фото з ванної.

Так, на новому знімку Христина з'явилася в незвичайному образі – на ній тільки білий рушник, в яке вона буквально замоталася. Актриса присіла на край ванни, поклавши одну руку на бортик, а другу на стегно. Волосся дівчата зібрані в акуратну зачіску, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Асмус написала: "Хочу в гарячу ванну і поспати хоча б 4 години". Шанувальники в коментарях жартують, що спати Христині не дає її чоловік Гарік.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше портал "Знай.иа" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.иа" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.