Гімнастка Ганна Різатдінова, яку називають однією з головних претенденток на перемогу в Танцях з зірками, розповіла про трагедію, яка спіткала її сім'ю.

У своєму Instagram чемпіонка з художньої гімнастики поділилася сумною звісткою про втрату близької людини. 22 жовтня помер дідусь Анни Ризатдиновой. Дівчина опублікувала знімок з ним, залишивши зворушливу підпис.

У Ганни Різатдінової з Танців з зірками помер дідусь

"Сьогодні пішов з життя мій герой, мій улюблений дідусь... Я щаслива, що він дивився Олімпійські Ігри, і встиг побачити мене на головному майданчику країни. Дідусь пишався мною і завжди вірив у мене!", - написала Різатдінова.

Анна Різатдінова та Олександр Прохоров
Анна Різатдінова та Олександр Прохоров

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Варто відзначити, що Ганну Різатдінову, яка виступає на паркеті "Танців" разом з Олександром Прохоровим, вважають фавориткою проекту. З дев'яти ефірів, гімнастка шість разів ставала фавориткою суддейского голосування.

Фолловери в коментарях висловили гімнастці співчуття і порадили триматися.

Нагадаємо, Юрій Ткач несподівано повернувся у "Танці з зірками" в новому амплуа.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кравець, Барбір, Остапчук зробили відверті зізнання на "Танцях з зірками".

Також портал "Знай.ua" писав, що Ганна Різатдінова розповіла про ревнощі партнера на “Танцях з зірками”.