Старша донька тяжкохворої відомої російської актриси і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк Анна через 12 днів мовчання розмістила в соціальних мережах нові фотографії.

Так, відповідним фотознімком вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На ньому дівчина зображена на тлі цегляної стіни у світлій блузі і картатому піджаку.

Слід зазначити, що фото Ганна не підписала, а також закрила можливість його коментувати.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Усього 30 гривень, і ти на зв'язку: у Vodafone підказали, як можна заощадити
Показати ще

Варто нагадати, що Анна також опублікувала у своєму профілі пост з вдячністю до всіх тих, хто підтримав її сім'ю на тлі чуток про хворобу Анастасії Заворотнюк, і підкреслила, що сім'я буде публікувати інформацію про події на її сторінці.

Нагадаємо, що проблеми у російської актриси Анастасії Заворотнюк почалися ще після серіалу "Моя прекрасна няня".

Як повідомляв портал Знай.ua, онкохворий російській актрисі і зірці серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк кинули рятувальний круг з минулого.

Також портал Знай.ua писав, що онколог зізнався, з чим насправді бореться російська актриса і зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк.