Популярна російська актриса, дружина коміка Гаріка Харламова Христина Асмус частенько радує шанувальників у соцмережі Instagram. Нещодавно знаменитість виставила стильний кадр, позуючи в світлих широких джинсах, туфлях-човниках, облягаючій водолазці тілесного кольору і блейзері з клітинку. Так, артистка відправилася в ресторан, засвітивши тендітну струнку фігуру.

"#ямывино 🤪🍷", - лаконічно підписала Асмус. Фолловери не пройшли повз: "чарівна 💓👍👍👍", "Доміно?)", "Боже, яка фігура! Я теж таку хочу. Як їсти і худнути одночасно?🤪", "Христина ,ви еталон жіночої ніжності і краси😍гарненька 🌸😘", "Христина Ви як вино гарнішаєте тільки з роками :)", "Де Гарік???", "Ви прекрасна!".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.