Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відвертий кадр з одного зі своїх концертів, осідлавши блискучого коня. Так, артистка вийшла на сцену лише в прозорому боді, а соски прикрила стразами, засвітивши ідеальну фігуру.

"😢 Чому багато людей живуть за течією, а не життям мрії? Так от, я спілкуюся з великою кількістю людей кожен день. І я не так давно зрозуміла 3 основні причини, чому у людей не виходить створити ті результати, які вони хочуть.✅ Відсутність цілей і бажань. А якщо вони навіть і нібито є, то вони не записані.
✅ Відсутність дій. Багато хто ставить цілі, може і записують, але абсолютно не починають нічого робити для цих цілей.
✅ Немає плану. Навіть якщо мети і дії, але немає чіткого плану, який призведе до результату - теж нічого не вийде.", - поділилася мудрістю Полякова. Фолловери засипали співачку компліментами, захоплюючись її красою.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.