Молода українська співачка Аліна Гросу, яка влітку вийшла заміж за російського бізнесмена Олександра Комкова, обожнює привертати до себе увагу публіки, що успішно робить у своєму Instagram. І цей раз не став винятком – Аліна показала результати пікантної фотосесії в силі 90-х, як вона сама сказала.

На нових фото артистка з'явилася в незвичайному образі модниці з минулого. Перед камерою красуня позує в чорному платті з цікавими вирізами на боках, поверх цього вбрання вона накинула леопардову шубу. Дівчина крутиться перед камерою в різних позах і то дивиться, то не дивиться в об'єктив. Її волосся зібране в акуратну зачіску, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Аліна написала: "Трошки 90-х. #выбирайгросу 1/2/3? Сьогодні у мене, безумовно, настрій танцювати брудні танці під місяцем. А як ви вриваєтесь у п'ятницю?". Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.