Відома модель, ангел Victoria's Secret і просто красуня, 23-річна Кендалл Дженнер, яка є сестрою відомої Кім Кардашьян, обожнює привертати до себе увагу публіки і підігрівати інтерес до своєї персони. Це вона успішно робить у соцмережі Instagram, де зібрала 117 мільйонів фоловерів. І цей раз не став винятком – дівчина показала, в чому святкувала торішній Хеллоуїн.

На фото, яке з'явилася в записі красуні, вона позує в пікантному образі, схоже Кендалл якраз готувалася до виходу на подіум в рамках показу Victoria's Secret. Перед камерою вона позує в білій спідній білизні з величезними ангельськими крилами, модель стоїть спиною до камери і демонструє ідеальну пружну попу. У підписі до фото красуня написала: "Торішній Хеллоуїн". Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію Кендалл і засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.