Ангел Victoria's Secret 23-річна модель, зірка реаліті-шоу і молодша сестра знаменитої Кім Кардашьян Кендалл Дженнер обожнює привертати до себе загальну увагу, що успішно робить на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Дівчина відома своїми епатажними витівками, а ще вона є однією з найдорожчих моделей світу.

Так, в цей раз у своєму Instagram Кендалл виклала спокусливе фото, яке завоювало серця мільйонів користувачів своєю красою, магнетизмом і сексуальністю. Дівчина знялася у пікантній фотосесії для косметичного бренду. Перед камерою Кендалл з'явилася, замотаною у білий рушник з тюрбаном на голові, вона ніби тільки що вийшла з душу і прилягла на ліжко. При цьому дівчина зображена в пікантній позі, видно, що на ній немає ні білизни, ні одягу. Шанувальники не втрималися і почали коментувати нову публікацію зірки.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.