Найбільш високооплачувана модель Кендалл Дженнер зізналася, що їй довелося пройти довгий шлях у боротьбі з акне. Передає Clutch.

Прищи і комедони - це проблема, яка хвилює кожну другу жінку. Висипання не оминають навіть моделей, в мережі можна знайти багато фотографій, на яких видно, що у 23-річної Кендалл Дженнер сильні проблеми з шкірою.

Минулого тижня Кендалл Дженнер стала обличчям марки ProActiv. У рекламному ролику вона нібито відкрила "секрет здорового сяйва шкіри", що викликало цілу бурю критики. Користувачі вважають, що Дженнер намагається їх обдурити, адже насправді її шкіра далека від ідеалу.

Нещодавно на сторінці в Instagram Дженнер з'явилося зізнання про її виснажливу боротьбу з висипаннями.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"В той час як у світі відбуваються набагато більш серйозні речі, для мене виснажливою стала боротьба з прищами. Це те, з чим я зіткнулася вже в підлітковому віці, і це змушувало мене відчувати занепокоєння, безпорадність і невпевненість. Ми живемо в той час, коли ми всі «досконалі». Вплив стандартів краси. Ми ділимося подробицями свого життя в інтернеті і вибираємо найкращі фото для публікації. Я хотіла б показати молодому поколінню, що не все так ідеально. Невпевненість у собі навчила мене бути стійкою. Але я б ніколи не побажала такого кому-небудь, тому, спробувавши незліченну безліч варіантів, я знайшла те, що допомогло мені зберегти чисту шкіру. Це був довгий шлях, але я в захваті від того, якою стала моя шкіра. Я не думала, що настане той день, коли я буду відчувати себе впевнено, публікуючи фото без макіяжу. Моя мета — почати діалог про бодіпозитив".

Також модель опублікувала фото щоб показати, як змінилася її шкіра за 10 років.

"Мені було 13 років, і я кожен день бігала додому, плачучи, тому що люди розглядали мою шкіру".

Нагадаємо, Хлої Кардашян і Кайлі Дженнер заявили, що закривають усі офіційні додатки разом з сайтами в наступному році.

Раніше Знай.ua повідомляв, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Також Знай.ua писав, Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.