Популярна київська модель Альона Омович прославилася у соцмережі Instagram відвертими фото і незвичайною зовнішністю, там вона зібрала мільйонну аудиторію, яку і радує своїми оголеннями. Модель не приховує своє захоплення пластикою, вона вже зробила собі обличчя, груди і навіть сідниці і все це з задоволенням демонструє у мережі.

Цього разу Альона показала фоловерам чергову порцію сексі-фото, вона вийшла на прогулянку у відвертій короткій сукні, під якою немає білизни. На першому знімку Омович стоїть у дивній позі боком до камери, задерши одну ногу, і демонструючи величезний силіконовий зад. На другому знімку модель стоїть вже передом до камери, але показує непристойний жест. І на обох фотографіях вона тримає в руці бургер. Фолловери не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нові фото моделі.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.