Епатажна українська співачка MARUV (Анна Корсун) вирішила підкорювати серця фанів не тільки співочим талантом, але і хореографічним — вона бере участь у шоу "Танці з зірками", вже ставши улюбленицею публіки. Проте нещодавно, у п'ятому випуску проекту артистка разом з партнером Джеєм раптово вибули з "Танців", що стало несподіванкою для шанувальників. Так, знаменитість знову повернулася на паркет в якості зіркової ведучої десятого сезону, приуроченого до Хелловіну. Сама MARUV позувала в образі Медузи Горгони з волоссям-зміями і червоними очима.

"Обговоримо десятий ефір? Що сподобалось і запам’яталось найбільше? Ділись своїми враженнями від містичного вечору на Хелловін 👻", - йдеться на офіційній сторінці "Танців". Фолловери залишилися в захваті, а сама Анна показала в Сторіс, як створювався містичний образ.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Дан Балан віддав своє прізвище іншій, фанати ошелешені.

Як повідомляв раніше Знай.uа, соліст The Prodigy Кіт Флінг підсунув посмертну "свиню" родичам.

Також Знай.uа писав про те, що співачка Віра Брежнєва приміряла дуже екстравагантне вбрання.