Відома українська телеведуча, блогерка і молода мама Регіна Тодоренко, яка вийшла заміж за російського співака Влада Топалова, обожнює привертати до себе увагу публіки, що активно робить у своєму Instagram. Нещодавно зірка народила сина Мішу, і не так давно вони з чоловіком вирішили показувати в соцмережах обличчя малюка. Але в цей раз показала кілька кадрів, на яких немає дитини – на них вона одна в незвичному образі.

На нових фото Тодоренко з'явилася в незвичайному ніжному образі. На ній яскравий теплий светр оверсайз зеленого кольору, який повністю приховав ідеальну фігуру, але виглядає дуже красиво. Волосся Регіна зібрані в кокетливу зачіску, а на її обличчі легкий макіяж з акцентом на очі, які вона підвела яскравою жовтою підводкою. Шанувальники в захваті від такого образу зірки і навіть називають її дівчиною-весною.

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Регіна Тодоренко повернулася до зйомок свого шоу, ще й чоловіка експлуатує.

Також портал "Знай.ua" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.