Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила серію кадрів з шоу "Танці з зірками", куди прийшла в костюмі королеви в переддень свята Хеллоуїн. Так, артистка приміряла червоний брючний комбінезон з глибоким декольте і пишну накидку, доповнивши образ перукою з каштановим волоссям і блискучою короною.

"Костюмований тиждень #hallowen триває. Вчора була шатенкою в короні 😆 далі буде
Результати нашого шабашу вже цієї суботи у світському житті", - заінтригувала Осадча. Фолловери не пройшли повз: "Вау😍😍😍нереальний костюм", "Дуже гарний костюм", "Медовий колір волосся дуже Вам пасує, Ви чарівна...", "Справжня королева з якогось історичного фільму....", "Катрусю, ви без цього макіяжу набагато красивіше , молодше і ефективніше, перестарався візажист", "👎Образ "голову геть"👎👎👎", "😂 о, ні! Тільки не цей колір - не повторюйте в реальному житті!🤗 Немає нічого краще Вашого натурального!❤️".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.