Популярна українська співачка Аліна Гросу показала у своєму Instagram яскраві фото з подорожі до Бельгії. Дівчина гостює у місті Брюгге, звідки вирішила провести віртуальну екскурсію своїм шанувальникам. Схоже, співачка каталася на водному транспорті, роблячи фото з середини каналу, саме їх вона показала в мережі.

На знімках можна побачити красиві пейзажі, милі різнокольорові будиночки, човни, крім того, Аліна зробила кілька фото міста з висоти. Сама вона з'явилася тільки на одному знімку, і на ньому видно тільки одну сторону обличчя. У підписі до фото Гросу написала: "Казково-чарівний Брюгге… #выбирайгросу. Яка фотографія вам сподобалась найбільше 2/3/4/5/6/7/8/9/10?". Шанувальники не пройшли повз і почали обговорювати публікацію зірки.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.