Популярна американська модель Кайлі Дженнер прославилася участю в сімейному шоу, а тепер вона одна з найвідоміших дівчат Instagram. Красуня зібрала у соцмережі понад сто мільйонів фоловерів, яких часто радує яскравими публікаціями і новинами про своє життя. Крім того, Кайлі має власний косметичний бренд, а ще вона молода матуся.

Цього разу на своїй сторінці в соцмережі Дженнер показала яскравий фотоколаж, на якому можна побачити її хелловінський образ. Як видно, красуня вбралася феєю – на ній коротеньке синє плаття з прозорими вставками і сріблястим декором. Цей наряд підкреслив пишне декольте, яке вона мацає однією рукою, і красиві ніжки моделі, а за її спиною видно милі крильця. Кайлі змінила зачіску – тепер вона блондинка, а крізь волосся видно забавні гострі вушка, на обличчі красуні яскравий макіяж.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.