Співачка Світлана Лобода обожнює епатувати публіку, і часто показує свої витівки на сторінці в Instagram. Цього разу красуня вирішила показати фотографії зі свого концерту в Дубаї і поділитися новинами та планами. У своєму акаунті Світлана опублікувала знімки, на яких позує і на сцені, і за лаштунками.

Як видно, зірка вийшла на сцену в ефектному сріблясто-золотаві боді з бахромою, яке підкреслило довгі ноги, ідеальну фігуру і акуратне декольте. Цей наряд, як жартують фанати, може розлетітися і від протягу, а артистка в ньому таке витворяє. Волосся Світлани розпущене і розпатлане, а на обличчі яскравий макіяж. У підписі до фото Лобода розповіла, що її дубайські канікули добігли кінця, і тепер вона відправляється у Грузію. Також співачка продовжує інтригувати фанатів новим альбомом і запитує, чи чекають вони його.

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.ua" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.