Другий сезон проекту "Екси" покинули Маша і Рома. На початку сьомого тижня ведучий Олександр Педан дав кожному з учасників покарання, яке повинно було допомогти партнерам краще зрозуміти один одного.

Маша повинна була говорити в гучномовець, щоб Рома її почув. А він під час розмови кожен раз дивився на себе в дзеркало. При цьому від покарання можна було звільнитися тільки після вдало проведених випробувань.

Під час випробування, де хлопці готували суші і годували дівчат, у яких були зав'язані очі, Рома змушував Машу їсти насильно і ігнорував її бажання. Психолог Наталія Єжова впевнена, в сексі Рома поводить себе точно так само.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Головне випробування показало, що хлопець зовсім не знає, що подобається Маші в сексі. Дівчатам потрібно було вибрати костюм для рольових ігор, місце для заняття сексом, іграшку для задоволення, улюблену позу, сексуальну частину тіла свого хлопця і кількість сексу на тиждень. А хлопцям потрібно було вгадати, що обрали їх половинки. Але Рома не вгадав костюм та іграшку.

У результаті біля чаші ваг опинилися Маша і Рома, Света і Вася. Перед голосуванням Рома фактично зробив коханій пропозицію. Він запитав, чи вона хоче ще стати його дружиною і матір'ю його дітей. Маша відповіла ствердно, але це не врятувало пару від вигону.

"У нас є план, який ми тут написали. Ми будемо чітко його дотримуватися. Великий такий план: будувати сім'ю, одружитися", – сказала дівчина.

Нагадаємо, Педан зізнався, що його пов'язує з Притулою.

Як повідомляв портал Знай.uа, яскрава пара покинула шоу "Екси", Педана не зупинила навіть дитина.

Також портал Знай.uа писав, що учасники нового сезону поділилися найпотаємнішим.