Відома українська телеведуча Катя Осадча частенько радує шанувальників в Instagram новими публікаціями. Зовсім нещодавно знаменитість виставила яскраву серію кадрів, відсвяткувавши Хелловін в одному з елітних закладів Києва. Так, артистка побувала в ролі піратки, примірявши не тільки шикарний костюм, але і доповнивши образ ніжним макіяжем і розпущеним волоссям.

"Геловін - свято, коли дорослі, як діти міняють образи) вчора була піраткою :) не знаю, чи одягалась би я в костюми, якщо б не робота, але щороку завдяки роботі маю маскарад 😂 а ким були ви цього року?", - поділилася емоціями Осадча. Фолловери не пройшли повз: "Ви такі красиві👏", "Чудовий костюм!)", "Катю вам дуже личить цей образ, просто супер! 👏👏👏", "Вау. Вам дуже личить", "Дуже личить костюм! Ви затьмарили всіх!😊", "👏👏образ 🔥🔥🔥🔥", "Вау яка гарна", "Чудово виглядаєте 👍😎👍", "Така гарна❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️", "Дуже Гарно Вам пасуе цей « прикид»👍🌹".

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.