Примадонна російської естради Алла Пугачова в честь свого 70-ліття дала ювілейний концерт в Мінську. Фото із виступу російської співачки було опубліковане в одній із її фан-груп.

На фотографії із ювілейного концерту Алла Пугачова постала із пишною шевелюрою, пов'язкою на голові та ярким макіяжем. Алла Борисівна нанесла рожеві тіні на повіки та навела жирні стрілки. Зірка виступила на сцені в образі у стилі 80-х.

У коментарях шанувальники не перестають розхвалювати улюблену артистку, підкресливши, що з віком Алла Борисівна стає ще більш красивою та ефектною. У свою чергу Пугачова не перестає радувати своїх фанатів і часто ділиться фото на своїй сторінці в Instagram.

Правда, серед прихильників Примадонни є й ті, що вважають прекрасне моложаве обличчя артистки не її заслугою. Читачі переконані, що секрет молодого вигляду Алли Пугачової в застосуванні фотошопу. Крім того, співачку підозрюють у носінні перуки та надміру косметики.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Пугачова виклала інтригуюче фото

Як повідомляв портал "Знай.ua", Пугачова дивом врятувалася від знавіснілого Нагієва

Також "Знай.ua" писав, що Пугачова остаточно йде зі сцени