Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кадр з шоу "Танці з зірками", де є досить частим гостем. Так, артистка виконала свої хіти, а також станцювала з Владом Ямою, присвятивши хореографу теплий пост подяки. Варто відзначити, що в далекому 2007 році парочці приписували роман, проте сама Наталія його спростувала.

"Дякую тобі, мій перший Вчитель!
Як це було красиво...❤️
Наші танці в проекторі на паркеті, Наша пісня у ритмі румби, улюблений глядач і Чапкіс за суддівським столом!
Завдяки тобі мені ніколи не буде холодно взимку. Я починаю свій ранок в танцювальному залі під теплі латиноамериканські ритми.", - поділилася емоціями Могилевська. Фолловери не пройшли повз: "Як гарно виглядаєте разом.", "Ой обожнюю цю пару! 😍", "Дуже класні👍👍👍😍😍😍😍", "Наташа, це він повинен сказати тобі спасибі за те, що ти вивела його в люди", "Шикарний виступ був😍😍 Красуня наша❤️❤️❤️", "найкраща пара за всю історію танців з зірками💖💖💖", "Найкращі💞😘❤️".

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Напомним, Могилевська шокувала шанувальників дивним увлечением.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".