Відомий український хореограф Влад Яма нарешті наважився пролити світло на його стосунки з популярною співачкою Наталею Могилевською. До речі, про їхній роман чутки ходять вже дуже давно.

Так вийшло, що Наташа і Влад вперше разом вийшли на паркет шоу "Танці з зірками" в першому сезоні. Там пара зайняла друге місце. Пізніше дует взяв участь з таким же результатом ще в двох сезонах.

Проте найцікавіше це те, що чутки почалися ще тоді, але Наташа і Влад підігрівали інтерес глядачів і на подібні питання просто жартували. Про це пише "Hyser".

Влад Яма і Наталя Могилевська, 1+1
Влад Яма і Наталя Могилевська, 1+1

І ось правда нарешті спливла в ефірі одинадцятого випуску шоу, який було присвячено поверненню усіх його учасників. На паркеті з'явилася і сама Наталя Могилевська, яка також виконала пісню "Покохала". На питання чи був між нами роман Яма відповів: "чи Був у мене роман з Наталею Могилевською? Так, звичайно, був". Як кажуть, краще пізно, ніж ніколи.

Популярні новини зараз
Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще

Нагадаємо, Оля Полякова з донькою Машею захопили неймовірним знайомством: "Стежила за нею 5 років...".

Як повідомляв Знай.uа Ігор Лесєв показав виворіт головних провалів команди Зеленського: "Задньопривідний Гончарук і хтивий Чубака-Яременко".

Знай.uа писав, змучений чоловік Заворотнюк став посміховиськом: "Сумно дивитися на...".