Ведуча програми “Аферисти в сітях” на Новому каналі Олена-Крістіна Лебідь, яка вже тривалий час у відносинах з колишнім віце-прем'єр-міністром Павлом Розенком, поділилася своєю думкою про булінг у школі та вплив соціальних мереж на дітей і підлітків.

Після предпрем'єрного показу молодіжного трилера “Перші ластівки” зірка розповіла Знай.uа про ситуацію в її шкільні роки, коли цькуванню піддавалася її однокласниця.

Олена-Крістіна Лебідь
Олена-Крістіна Лебідь

“Перші ластівки” - це серіал, в якому розповідається про знущання в школі, про те, як зараз живе молодь, які проблеми існують у підлітків і про їх взаємини з батьками.

Перші ластівки, акторський склад
Перші ластівки, акторський склад

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Ця історія шокує до глибини душі! Неможливо дивитися без сліз на сьогоднішні реалії. Вперше в історії українського ТБ перша серія “Перших ластівок” буде викладена на YouTube Нового каналу за тиждень до виходу в телеефір, 11 листопада.

Перші ластівки
Перші ластівки

За словами Олени-Крістіни Лебідь, в школі її ніколи не цькували, але на її очах дівчинка з класу піддавалася насильству з боку інших дітей.

“Мене не цькували, мабуть, я якийсь бійцівський лебідь. Але в моєму класі цькували дівчинку. Як зазвичай, переслідують слабеньких: дівчинка була хворою дитиною після операції. Я заступалася за неї і била хлопчиків стільцями в силу своїх “лебединих” розмахів, чим могла, тим і допомагала. Насправді це існувало, просто не називалося таким модним словом буллінг”, - поділилася спогадами телеведуча.

Олена-Крістіна Лебідь
Олена-Крістіна Лебідь

“Перші ластівки” розповідають про жорстокість молоді, їх переживання і секрети. На нинішнє покоління дітей величезний вплив мають соціальні мережі. Цей момент також присутній в серіалі.

Наречена Розенка впевнена, що поведінка підлітків напряму залежить від виховання, а не від гаджетів і соцмереж.

“Тут палиця о двох кінцях, як мені здається. Тому що соціальні мережі дійсно дуже зближують. Багато хто з дітей якраз у ці періоди дорослішання починають впадати в якісь депресняки, то в самотність, у відчуття, що я нікому не потрібен. І для цього соцмережі допомагають. Є інші діти, які готові поспілкуватися і поділитися смішними роликами. Авжеж, через соцмережі лізуть якісь вовкулаки, які хочуть незміцнілі уми затягнути у всякі брудні справи. Це, грубо кажучи, як дай людині веделку - хтось буде їсти нею смачне морозиво, а хтось штиркне комусь в руку. Тому і соцмережами діти користуються в силу свого виховання. Як дитина росла і до чого вона більше тягнулася: може, до гидоти, а може, до того, що дійсно об'єднує - класні флешмоби і інше”, - поділилася Олена-Крістіна Лебідь.

"Перші ластівки", кадр із серіалу (Максим Самчик)
"Перші ластівки", кадр із серіалу (Максим Самчик)

Телеведуча додала, що пишається Новим каналом через “Перших ластівок”.

“Я вважаю, що цей серіал - прорив! Для зухвалих і сміливих - це наша аудиторія. Сісти і подивитися правді в очі - це треба набратися внутрішньої сили, а у нас такий глядач. Так, сядемо, так, дізнаємося, так, подивимося один на одного і поставимо ті питання, які, можливо, було незручно задати. А раптом хтось відкриє для себе нові теми. У мене подих перехопило! Не так багато таких сучасних фільмів”, - підсумувала телеведуча.

Олена-Крістіна Лебідь
Олена-Крістіна Лебідь

Нагадаємо, раніше Знай.uа писав, чому обов'язково потрібно подивитися з дітьми серіал “Перші ластівки”. Це жорсткий 8-серійний трилер, який можна буде переглянути на Новому каналі з 19 листопада.

Також у коментарі Знай.uа дружина Миколи Тищенка зі "Слуги народу" Алла Барановська зізналася, що її чоловік більше не приділяє часу ресторанному бізнесу, а їй самій довелося на час віддалитися із соцмереж, щоб не давати зайвих инфоприводів для ворогів та заздрісників.

Крім цього, співак MELOVIN став голосом молодіжного серіалу "Новенька" на Новому каналі.