Відомо, що ввечері в неділю, 10 листопада, пройде чвертьфінал шоу "Танці з зірками", в кінці якого будуть відомі імена півфіналістів. За головний кубок змагаються 7 пар.

Танці з зірками, 1+1

Так, за учасників проекту будуть вболівати запрошені знаменитості українського шоу-бізнесу, музичні виступи яких будуть супроводжувати номери самих учасників. Заради однієї пари об'єднаються артистки Надія Мейхер та Альона Вінницька, які "підірвуть" зал популярним хітом "Я не повернуся". До того ж, учасникам шоу доведеться прийняти новий виклик і продемонструвати на паркеті відразу по 2 танцю.

Танці з зірками, 1+1

Пара Володимира Остапчука та Ілони Гвоздьової будуть танцювати румбу, а під популярний хіт групи "Время и Стекло" запальний хіп-хоп. Слід зазначити, що Надя Дорофєєва та Позитив будуть ведучими балкона.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Танці з зірками, 1+1

Ще одна пара Мішина Ксенія і Женя Кот станцюють фрістайл під пісню української співачки Тіни Кароль "Навіщо я знаю". Іншим танцем буде "небезпечна" самба.

Танці з зірками, 1+1

Ганна Різатдінова з Олександром Прохоровим продемонструють джаз-модерн під пісню виконавиці katya "Моя мама", так як свій номер Ганна присвятить своїй мамі.

Танці з зірками, 1+1

Олена Кравець і Макс Леонов продемонструють ча-ча-ча, а другим танцем стане чуттєвий контемпорарі під виступ Джамали з піснею під назвою "Верше".

Танці з зірками, 1+1

Нагадаємо, що відомий український хореограф Влад Яма нарешті наважився пролити світло на його відносини з популярною співачкою Наталею Могилевською. До речі, про їхній роман чутки ходять вже дуже давно.

Як повідомляв портал Знай.ua, Володимир Остапчук, учасник програми "Танці з зірками" засмутив прихильників несподіваною новиною - він розлучається з дружиною Оленою Войченко. Проте днями він став найстильнішим чоловіком країни" у версії модного видання ELLE Ukraine.

Також портал Знай.ua писав, що Регіна Тодоренко після "Танці з зірками" підкорила популярну українську радіостанцію.