Юна онука популярної співачки Софії Ротару Соня Євдокименко швидко подорослішала і зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram. Красуня, як і її бабуся, почала співати, а ще вона модель і зараз навчається в Нью-Йорку. Соня часто радує публіку яскравими фото в соцмережі, і цей раз не став винятком – дівчина показала кілька кадрів з нової вуличної фотосесії.

Так, перед камерою 18-річна модель позує в спортивному луці, на прогулянку вона вийшла в чорних лосинах і коротенькому чорному топіку, який красиво оголив плоский животик. Поверх цього убрання Соня накинула об'ємну червону куртку. Її волосся розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж. Фоловери у захваті від нового фото красуні і засипають її компліментами в коментарях.

Нагадаємо, онука Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь українською харизмою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що онука Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що онука Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.