Продюсер Андрій Разін розкрив деякі деталі щодо стану популярної російської актриси і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасії Заворотнюк. Вона вже 2 місяці проходить лікування проти важкої хвороби. До теперішнього моменту представники артистки не повідомляли ніякої інформації і не підтверджували чутки про онкології, так як намагаються захистити її сім'ю від широкої громадськості. Відомості про стан Заворотнюк надходять лише від окремих її знайомих людей.

Анастасія Заворотнюк

"Дуже акуратно скажу, що найстрашніші прогнози не збуваються", - повідомив продюсер в соціальній мережі.

До того ж, він стверджує, що "Насті стає краще" і "вона, начебто, йде на поправку".

Більш того Андрій наголосив, що колишні джерела більше не надають інформацію, але Разіну дійсно надійшли відомості, що російській актрисі стало краще.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що адвокат онкохворий російської актриси і зірки серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк готовий допомогти її рідним.

Як повідомляв портал Знай.ua, 8 листопада в російських ЗМІ з'явилася інформація від адвоката актриси серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк - Віктора Пастернака. Він заявив, що не знав про заборгованість артистки.

Також портал Знай.ua писав, що тяжка хвороба відомої російської актриси Анастасії Заворотнюк для її рідних і великої армії шанувальників стала справжньою трагедією.