Популярна українська співачка Аліна Гросу нещодавно відвідала Амстердам, звідки часто показувала фото в соцмережі Instagram. І хоча вона вже повернулася, все одно продовжує постити фото звідти на сторінці в соцмережі і на цей раз показала знімки, які були зроблені на виставці сучасного мистецтва в Нідерландській столиці.

Як видно, на виставку Аліна прийшла в чорному платі, яке приховує всі інтимні частини тіла, але підкреслює ідеальну фігуру. Її волосся зібране у високий хвіст і пасма спадають на плечі, а на обличчі легкий макіяж. У підписі до фото Гросу запитує фанатів: "І все-таки... що вам ближче? Сучасне мистецтво чи вічна незаперечна класика?". Звичайно, що така публікація не залишилася без уваги шанувальників, користувачі почали обговорювати образ співачки, а також відповідати на її питання.

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.