Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила архівне фото з одного з концертів, на якому, до речі, зовсім не схожа на себе колишню. Так, артистка позувала в пишній червоно-чорній сукні, доповнивши образ яскраво-рудим волоссям і досить важким макіяжем, який, мабуть, і робили її старше своїх років.

"Я люблю всі пори року.
Весну за те, що у мене день народження. Зиму - тому що Новий рік та сніг. А нинішню осінь я люблю за те,що 15 листопада ви почуєте прем'єру моєї нової пісні.
Ех,дівчата!!! Фарбуємося червоною помадою і виходимо на полювання)", - поділилася емоціями Білик. Фолловери не пройшли повз: "А я так любила таку чарівну , зворушливу Іру!", "Пам'ятаю і люблю саме такою і пісню "Франсуа..." і "Ти мій"", "Мені подобалася Білик часів, як на фото, тоді були аудіокасети, я знала всі пісні❤️", "Тут старше виглядаєте ніж зараз", "Дааааа...була красива та цікава жінка...", "Не старіє ...", "Я Вас не впізнала".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.