Відомого російського шансоньє Михайла Круга пам'ятає багато хто. Так сталося, що зірка шансону рано пішов з життя. Однак він залишив після себе великий слід у вигляді культових композицій і чудового сімейства.

Його дружина Ірина продовжила шлях Михайла і співала шансон на великій сцені. У них вже підростає чудовий син Саша. Хлопцю зараз 17 років, і він теж вже має чималу кількість шанувальників. Про це пишуть російські ЗМІ.

Ірина Круг і Олександр Круг, hit.miformat
Ірина Круг і Олександр Круг, hit.miformat

У хлопчика є талант, який залишив йому Круг. Він теж добре співає і такий же красивий, як мати. У цього хлопця явно велике майбутнє. Він вже почав гастролювати по Росії і давати концерти.

На знімку можна побачити дружину і сина Михайла Круга, вони разом виступили в Ярославлі і підкорили серця багатьох своїм дуетом.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Нагадаємо, з Одеси приберуть таксофони: що не так з найпопулярнішим "iPhone" лихих 90-их.

Як повідомляв Знай.uа "Юру більше не побачимо": Шатунова з "Ласкавого травня" поховали, з'явилися фото з кладовища.

Знай.uа писав, український бізнесмен позбавив соліста гурту "иванушки" світла і тепла: "у мене в житті такого не відбувалося".