Телеканал "СТБ" буквально днями презентував одинадцятий випуск дев'ятого сезону проекту "Зважені та щасливі". Як і зазвичай глядачі побачили в ролі ведучої відомого тренера Аніту Луценко, а в якості наставників команд були Марина Боржемська та Іраклі Макацарія. За підсумками голосування учасників додому відправився Руслан Садовий із синьої команди.

Рулан Садовий, СТБ
Рулан Садовий, СТБ

На шоу Руслан прийшов щасливим і закоханим. Його вага на старті проєкту була 129 кг, на ток-шоу – 103 кг. Однак тренер Іраклі Макацарія впевнений, що учасник продовжить займатися і незабаром здивує всіх.

А ось Марина вважає, що Руслан – той учасник, який стовідсотково відпрацьовував своє перебування на проєкті.

Лала Алієва і Руслан Садовий, СТБ
Лала Алієва і Руслан Садовий, СТБ

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Руслан Садовий, "Зважені та щасливі", СТБ
Руслан Садовий, "Зважені та щасливі", СТБ

"Після відходу з проекту у тебе була невелика проблема з ногою. Ми не могли так активно займатися як планували. Але в цілому я задоволений результатом, Руслан дотримується нового ритму життя, який набагато краще за той, що був.", - заявив Макацарія.

Також на ток-шоу прийшов Сергій Пархоменко (Серьога), який розповів, як встигає виховувати двох дітей, займатися кар'єрою, правильним харчуванням і спортом.

"Тіло – це наш автомобіль. Якщо ми хочемо, щоб наш пробіг був довгим, і ми якомога рідше зверталися до автосервісу, потрібно слідкувати за собою. У свої майже 43 роки я в кращій формі, ніж в 20 років. Оскільки раніше я їв, як мене вчили батьки, а зараз я їм осмислено", - коментує Сергій.

Руслан Садовий поділився прекрасними новинами, що зараз зміни і в його особистому житті – він щасливий і закоханий. Свою обраницю він знає вже 20 років. Оксана – дружина його друга, з якою спочатку у них були не найтепліші стосунки. Але не так давно Оксана також стала вдовою, вони один одного почали підтримувати, і з часом це переросло на щире кохання. Зараз Руслан з Оксаною разом ходять в спортзал і правильно харчуються.

Нагадаємо, "Зважені та щасливі" випробували на міцність по-справжньому: хто покинув шоу цього разу.

Як повідомляв Знай.uа тренер "Зважених та щасливих" Макацарія виявився не тільки кращим "Холостяком": чим ще відзначився красень.

Знай.uа писав, їсти і не товстіти: нарешті мрія мільйонів людей здійсниться, простий спосіб.